Η Camila Cabello στον ρόλο της "Σταχτοπούτας"

Σε μια σύγχρονη και μοντέρνα εκδοχή της "Σταχτοπούτας" η Sony διάλεξε για πρωταγωνίστρια την Camila Cabello η οποία από το τραγούδι περνάει στον χώρο του σινεμά.

Η ταινία ήταν να προβληθεί στους κινηματογράφους αλλά η Sony έκανε στροφή και αποφάσισε να την δώσει στην πλατφόρμα της Amazon Prime καθώς λόγω του ιού δεν θα υπάρχει η αναμενόμενη ανταπόκριση. Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ημερομηνία.

Πλοκή: Η Σταχτοπούτα, είναι ένα κορίτσι με αγνή καρδιά που έχει χάσει τους γονείς της και τώρα ζει με την κακιά μητριά της και τις μοχθηρές ετεροθαλή αδελφές της. Ζει σαν υπηρέτρια μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Μέχρι που μια μέρα θα συναντήσει έναν πρίγκιπα στο δάσος και η ζωή της θα αλλάξει για πάντα.

"Είναι ένα από αυτά που λες πως ο θεός το δημιούργησε για εσένα και σου είπε πάρε το. Δεν μπορούσα να πω όχι. Είναι πραγματικά ένα όνειρο για εμένα. Και ίσως λίγο τρομαχτικό" δήλωσε η Camila Cabello.

Η αρχική ταινία κυκλοφόρησε το 1950, η συμμετοχή της Camila είναι η πρώτη της φορά σε ταινία ενώ την σκηνοθεσία και το σενάριο έχει αναλάβει ο Kay Cannon.

Δεν υπάρχουν σχόλια: