“Bridgerton” spinoff βρίσκεται σε εξέλιξη

Ένα spinoff σχετικά με την βασίλισσα Charlotte ετοιμάζεται από το Netflix. Παράλληλα με την ιστορία της Charlotte η σειρά θα ξετυλίγει και την ιστορία των Violet Bridgerton και Lady Danbury.

Το σενάριο πρόκειται να γράψει η Shonda Rhimes.

"Πολλοί θεατές δεν ήξεραν την ιστορία της βασίλισσας Charlotte πριν το Bridgerton την φέρει στον κόσμο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που η νέα αυτή σειρά θα επεκτείνει τον κόσμο του Bridgerton. Η Shonda και η ομάδα της δημιουργούν προσεκτικά τον κόσμο του Bridgerton ώστε να μπορούν να προσφέρουν στους φαν την ίδια ποιότητα που γνώρισαν και αγαπούν. Και σχεδιάζοντας και προετοιμάζοντας όλες τις επόμενες σεζόν, ελπίζουμε να διατηρήσουμε έναν ρυθμό που θα προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση στους θεατές" δήλωσε η Bela Bajaria, επικεφαλής της Παγκόσμιας τηλεόρασης του Netflix.

Να θυμίσουμε ότι η 1η σεζόν τον πρώτο της μήνα προβολής είχε ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον από 68 εκατομμύρια συνδρομητές της πλατφόρμας του Netflix ενώ το Netflix επέκτεινε την σειρά “Bridgerton” για 3η & 4η σεζόν. Η επιτυχία είναι τόσο μεγάλη που ήθελαν να σιγουρέψουν την επένδυση τους.

Στην 2η σεζόν πρόκειται να δούμε την προσωπική αναζήτηση του Λόρδου Anthony Bridgerton για την αγάπη.  Μια δυσάρεστη όμως έκπληξη ήρθε για τον κοινό πριν λίγες μέρες καθώς ο Regé-Jean Page, Simon Basset - Δούκας του Hastings, αποτελεί παρελθόν από την σειρά ‘Bridgerton’. Η ανακοίνωση προήλθε από το ‘Bridgerton’, με την ανακοίνωση να την υπογράφει η Lady Whistledown, μέσω ενός tweet με τον Regé-Jean Page να απαντάει επιβεβαιώνοντας την πληροφορία. Ο Regé-Jean Page έτσι και αλλιώς ήταν να κάνει εμφάνιση μόνο στην 1η σεζόν με βάση δηλαδή το βιβλίο "Bridgerton", οπότε όλα πήγαν βάση προγράμματος. Στην 2η σεζόν θα αναφερθεί το όνομα του χωρίς ωστόσο να εμφανιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: