Ρίχνει λεφτά από Bitcoin στην παραγωγή ταινίας

Ο Charlie Shrem είναι ένας από τους λίγους που είχαν πιστέψει εξ' αρχής στο Bitcoin και αυτή την στιγμή η περιουσία του ανέρχεται περίπου στα 50$ εκατομμύρια. Μάλιστα πέρασε και 2 χρόνια χρόνια στην φυλακή ενώ είναι και ο ιδρυτής της BitInstant η οποία αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία φτάνοντας μέχρι ένα σημείο να διεκπεραιώνει περίπου το 30% των συναλλαγών Bitcoin.
 
Τώρα όπως δήλωσε ο ίδιος είναι έτοιμος σε περάσει σε έναν άλλο χώρο, αυτού του σινεμά. Η πρώτη απόπειρα στον χώρο έρχεται με την ταινία "Ask Me to Dance" στην οποία θα διατελέσει εκτελεστικός παραγωγός. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Rochester της Νέας Υόρκης με τον Tom Malloy να έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας.

" 2 χρόνια νωρίτερα ξεκίνησα το δικό μου Podcast και ανακάλυψα ότι λατρεύω τα Media.Το "Ask Me to Dance" είναι η πρώτη μου δουλειά πέρα από τα κρυπτονομίσματα και ελπίζω να μπορέσω να μεταφέρω το ίδιο πάθος και σε αυτή την δουλειά. Υπάρχει μια τεράστια διασταύρωση μεταξύ των ταινιών των media και των οικονομικών. Πολλοί από αυτούς που έκανα λεφτά από τα κρυπτονομίσματα, θα προσπαθήσουν να τα διοχετεύσουν αλλού ώστε να εκφράσουν την δημιουργικότητα τους και κάνουν παράλληλα λεφτά" δήλωσε ο Charlie Shrem.

Πλοκή: Ο Jack είναι ένας προγραμματιστής, ένα υπέροχο τυπάκι αλλά άτυχος στην αγάπη. Η Jill είναι γραφίστρια αλλά και αυτή άτυχη στον έρωτα. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι είναι μοιραίο να είναι μαζί. Μια νύχτα, ο Jack και η Jill θα συναντήσουν μια τσιγγάνα η οποία θα τους πει ότι πρόκειται να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο τέλος του έτους το οποίο πλησιάζει σε 5 μέρες. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει και οι δύο θα περάσουν μέσα από μια σειρά φρικτών και ξεκαρδιστικών ραντεβού όπου το ένα θα είναι χειρότερο από το άλλο. Ωστόσο, με την μέρα της Πρωτοχρονιάς να πλησιάζει, θα καταφέρουν να βρουν τον έρωτα και να βγει η προφητεία της τσιγγάνας αληθινή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: