Πένθος στους Avengers

Ο Jimmy Rich ο οποίος ήταν ο προσωπικός βοηθός του Robert Downey, έφυγε από την ζωή στην ηλικία των 52 έπειτα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Την είδηση ανακοίνωσε ο Robert Downey από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

H συνεργασία τους ξεκίνησε το 2003 και εργάστηκαν μαζί σε πάρα πολλές ταινίες όπως και σε όλες τις ταινίες της Marvel.

" Αυτά δεν είναι νέα. Αυτό είναι ένα τρομερό και συγκλονιστικό γεγονός. Ο Jimmy Rich είχε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα. Ήταν αδελφός, το δεξί μου χέρι, θείος για τα παιδιά μας και αγαπητός από όλους όσους έζησαν τον μοναδικό χαρακτήρα του και πνεύμα .. οι σκέψεις μας πάνε στους συγγενείς, στους φίλους, στους συναδέλφους που τον ήξεραν ως τον άνθρωπο που στήριξε κάθε μου βήμα, προσωπικά και επαγγελματικά. Και πάλι, τα συλλυπητήριά μου στην όμορφη οικογένειά του και ειρήνη σε αυτούς". Αυτά ήταν τα λόγια του Robert Downey.

Και οι υπόλοιποι ηθοποιοί δήλωσαν τα συλλυπητήριά:

" Τι τραγωδία! Τόσο καλός άνθρωπος. Τον ξέρω τόσο καιρό σχεδόν όσο και τον Robert. Σπάει η καρδιά μου να γνωρίζω ότι ο Jimmy έφυγε για τον άλλον κόσμο. Σε ευχαριστούμε που ήσουν πάντα αληθινός και ήσουν πάντα εκεί να δώσεις ένα χέρι βοήθειας και να δείξεις το φως σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Άλλη μια θλιβερή μέρα" δήλωσε ο Ruffalo.

" Ω όχι! Λυπάμαι τόσο πολύ. Προσεύχομαι για την οικογένεια σου. Λυπάμαι πολύ που το ακούω αυτό. Ήταν απίστευτος. Τι τραγωδία." δήλωσε ο Pratt.

" ΩΩΩ! Αδελφέ! Τι μεγάλη απώλεια" δήλωσε ο Renner.

" Δεν υπάρχουν λόγια. Μόνο δάκρυα και ευγνωμοσύνη για αυτά που ήταν" δήλωσε ο Brolin.

"ΩΩΩ φίλε! Λυπάμαι πολύ" δήλωσε ο Gregg.

" Δεν έχω λόγια. Ο Jimmy Rich ήταν διαφορετικός από τον οποιονδήποτε. Άφηνε μια ανεξίτηλη εντύπωση στον καθένα που γνώριζε. Στέλνω όλη την αγάπη μου στην οικογένεια και τους φίλους του Jimmy. Φροντίστε να αγκαλιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα σφιχτά και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο σήμερα για να δείξετε στον Downey πόσοι πολύ άνθρωποι τον αγαπούν και είναι εδώ δίπλα του κατά την διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής." δήλωσε ο Chris Evans.

" Αναπαύσου Jimmy.Υπήρξες για όλους εδώ στην Marvel Studios υπέροχος φίλος για τόσα πολλά χρόνια. Η αγάπη σου και το φως σου ήταν έμπνευση για τον οποιονδήποτε που σε γνώριζε. Θα μας λείψεις" δήλωσε η Marvel Studios.

Δεν υπάρχουν σχόλια: