365 Days: Έκλεισε 2 Sequel το Netflix

Η Πολωνική ταινία προβλήθηκε από το Netflix το 2020 και προκάλεσε μεγάλο ντόρο και βρισκόταν στις 10 κορυφαίες ταινίες στην πλατφόρμα.

Πλοκή: Ο Massimo είναι ο υιός ενός πλούσιου και ισχυρού Ιταλού μαφιόζου. Όταν ο πατέρας του θα δεχτεί μια μέρα σφαίρα και θα πεθάνει, θα αναλάβει την επιχείρηση. Εκείνη την μέρα όμως και ο ίδιος λίγο πριν πέσει αναίσθητος θα δει μια κοπέλα, την Laura. Χρόνια αργότερα ακόμα ψάχνει για την κοπέλα εκείνη που είδε τότε όπου και τελικά θα την βρει και θα την απαγάγει. Όταν ξυπνήσει της λέει ότι την έχει απαγάγει και της δίνει 365 μέρες για να τον ερωτευτεί, αν δεν τα καταφέρει θα την αφήσει ελεύθερη. Επίσης της υπόσχεται ότι τίποτα δεν θα γίνει αν δεν δώσει η ίδια την συγκατάθεση της. Παρά το άτυχο της γνωριμίας του, θα καταφέρει άραγε να την γοητεύσει και να την κάνει να τον ερωτευτεί ;

Το Netflix ανακοίνωσε, λοιπόν, ότι προχωρήσει στην παραγωγή 2 Sequel της ταινίας. Η παραγωγή των ταινιών αναμένεται να ξεκινήσει αυτό τον μήνα στην Πολωνία και την Ιταλία και πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022. Στα Sequel θα δούμε τους κύριους πρωταγωνιστές Massimo and Laura να επιστρέφουν αλλά η επανένωση τους θα γίνει περίπλοκη λόγω της οικογένειας του Massimo αλλά και ενός μυστηριώδες άντρα ο οποίος θέλει να μπει στην ζωή της  Laura και να κερδίσει την καρδιά και την εμπιστοσύνη της με κάθε κόστος.

Όπως και την 1η ταινία, την σκηνοθεσία τους θα αναλάβουν οι Barbara Bialowąs και Tomasz Mandes και θα βασίζεται στην τριλογία του "365 Days" το οποίο περιλαμβάνει τα "This Day" και "Next 365 Days" της Blanka Lipinska.

Το μεγάλο ερώτημα, η Laura ζει τελικά; 

Το τέλος της ταινίας που παρακολουθήσαμε μας άφησε με την πεποίθηση ότι η Laura πέθανε αλλά σύμφωνα με τα βιβλία τελικά επέζησε και η σχέση τους συνεχίστηκε .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: