Sharon Stone: Νόμισα ότι μαχαίρωσα τον συμπρωταγωνιστή μου κατά το γύρισμα της ταινίας "Βασικό Ένστικτο"

Η Sharon Stone έχει γράψει την αυτοβιογραφία με τίτλο "The Beauty of Living Twice" στα οποία μας αναφέρει πολλές λεπτομέρειες δεν γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Μία από αυτές ήταν και μια σκηνή κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Basic Instinct".

"Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, κάναμε ένα διάλειμμα και ο συμπρωταγωνιστής δεν ανταποκρίθηκε, απλά παρέμεινε στην θέση του αναίσθητος. Είχα ξεκινήσει να πανικοβάλλομαι, νόμιζα ότι το είχα σκοτώσει καταλάθος με το ψεύτικο κοπίδι του πάγου. Φαινόταν σαν να είχα χτυπήσει τον ηθοποιό τόσες φορές με το κοπίδι στο στήθος που τελικά λιποθύμησε. Ήμουν τρομοκρατημένη, γυμνή και γεμάτη με ψεύτικο αίμα. Μπορώ να πω ότι ο ρόλος ήταν μακρά από τους πιο δύσκολους, υπνοβατούσα, τουλάχιστον 3 φορές εκ των οποίων τις 2 ήμουν τελείως ντυμένη μέσα στο αμάξι μου στο γκαράζ. Είχα εφιάλτες.

Επίσης, σε κάποιο απόσπασμα από το βιβλίο που δημοσιοποιήθηκε από το Vanity Fair, η Sharon Stone λέει ότι εξαπατήθηκε σχετικά με την διάσημη σκηνή με το σταυροπόδι στο "Βασικό Ένστικτο".

"Δεν μου είπαν ότι τα γεννητικά μου όργανα φαινόντουσαν. Μου ζήτησαν να αφαιρέσω το εσώρουχο μου γιατί καθώς το άσπρο αντανακλούσε στο φως, καταλάβαιναν ότι φορούσα εσώρουχο. Έπειτα σε μια αίθουσα γεμάτη δικηγόρους και μάνατζερ είδα για πρώτη φορά πως είναι πραγματική η σκηνή που γυρίστηκε. Βρήκα τον Paul Verhoeven, τον χαστούκισα, πήγα στο αμάξι μου και τηλεφώνησα στον δικηγόρο μου τον Marty. Ο Marty μου είπε ότι δεν μπορούν να δημοσιοποιήσουν την ταινία όπως είναι, πως ήταν νόμιμο αυτό που έγινε και πως να το πάω νομικά. Τελικά αποφάσισα να μην κάνω τίποτα για την σκηνή. Γιατί; Επειδή ήταν το σωστό για την ταινία και για τον χαρακτήρα.

Ο Verhoeven το 2017 ισχυρίστηκε ότι είναι ψέμα πως η Sharon Stone δεν ήξερε τι γίνεται. " Κάθε ηθοποιός ξέρει τι γίνεται όταν του/της ζητάς να βγάλει το εσώρουχο και σημαδεύεις με την κάμερα εκεί πέρα".

Σε άλλο απόσπασμα η Sharon Stone αναφέρει πως ένας παραγωγός την συμβούλεψε να κάνει έρωτα με με τον συμπρωταγωνιστή της καθώς έτσι θα βελτιωθεί η ερωτική χημεία μεταξύ τους και θα είναι καλύτερο το αποτέλεσμα στην οθόνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: