Creed χωρίς Rocky γίνεται;

Και όμως γίνεται! Για την ακρίβεια στο Creed 3 ο Silvester Stallone δεν θα εμφανιστεί καθόλου στην ταινία.

Μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα την πλοκή της νέας ταινίας αλλά ξέρουμε πως ο Stallone δεν θα εμφανιστεί καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα τα ξαναβρήκε με τον αποξενωμένο υιό του και βρήκε νέο νόημα στην ζωή του.

Στην νέα ταινία πρωταγωνιστή η Tessa Thompson και ο Michael B. Jordan ο οποίος εκτός από τον ρόλο του ηθοποιού θα κάνει και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Με επίσημη ανακοίνωση από την MGM, ο Michael B. Jordan θα έχει πολλαπλό ρόλο στην νέα ταινία "Creed 3" καθώς πέρα από πρωταγωνιστής θα αναλάβει και την σκηνοθεσία της ταινίας. 

«Η σκηνοθεσία ήταν πάντα μια φιλοδοξία, αλλά το Timing έπρεπε να είναι το σωστό. Το "Creed III" είναι αυτή η στιγμή - μια στιγμή στη ζωή μου όπου έχω μεγαλώσει περισσότερο σίγουρα για το ποιος είμαι, ωριμάζω προσωπικά, μεγαλώνω επαγγελματικά και μαθαίνω από τους Μεγάλους όπως ο Ryan Coogler, πιο πρόσφατα ο Denzel Η Ουάσιγκτον και άλλοι κορυφαίοι που σέβομαι. Όλα αυτά θέτουν το τραπέζι για αυτή τη στιγμή. Αυτό το franchise και συγκεκριμένα τα θέματα του« Creed III »είναι βαθιά προσωπικά για μένα. Ανυπομονώ να μοιραστώ το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Adonis Creed με την τρομερή ευθύνη να είμαι σκηνοθέτης» δήλωσε ο Jordan.

Το σενάριο θα υπογράψουν οι Zach Baylin και Keenan Coogler ενώ παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Michael B. Jordan, Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Jonathan Glickman και Ryan Coogler. 

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου το 2022.

Μπορεί να μην δούμε τον Rocky στην νέα ταινία αλλά θα συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε στην νέα σειρά που ετοιμάζεται. Όσοι ακολουθούν το Stallone στο Instagram θα είδαν την δημοσίευση του με την οποία από την μία επιβεβαιώνει prequel του Rocky σε μορφή σειράς λίγων σεζόν με 10 επεισόδια και από την άλλη μας μοιράζεται τις σκέψεις του. Αυτό που γνωρίζουμε πάντως προς το παρόν είναι ότι η σειρά θα μας ταξιδέψει στα πρώτα του χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: