Κάτι Καινούργιο 'Ερχεται

Το grandpasbox ξεκίνησε δειλά δειλά κάνοντας τα πρώτα του βήματα το καλοκαίρι του 2020. Όσον αφορά την κατηγορία "Σινεμά" ξεκινήσαμε αναρτώντας στην αρχή την υπόθεση από ταινίες και προσθέτοντας ένα λινκ για να βλέπετε και το Trailer της κάθε ταινίας. Στην πορεία οι ανάγκες και οι απαιτήσεις μας ώθησαν να μπούμε και σε άλλα μονοπάτια όπως το ειδησεογραφικό κομμάτι γύρω από τον χώρο του σινεμά αλλά και τις κριτικές ταινιών. 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως έπειτα από επικοινωνία που είχαμε με το αρμόδιο τμήμα της ιστοσελίδας IMDB ότι πλέον θα μπορείτε να βρίσκεται μια έξτρα επιλογή στην ταινία που επιλέγεται να διαβάσετε, καθώς θα παρατίθεται ένα επιπλέον λινκ που θα σας οδηγεί στην αντίστοιχη ταινία στο IMDB με σκοπό να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη ταινία πέραν της υπόθεσης και του Trailer που ήδη παρατίθενται στο εκάστοτε άρθρο. 

Η ενσωμάτωση θα γίνει σταδιακά μέχρι να ολοκληρωθεί στους χιλιάδες τίτλους ταινιών που διαθέτουμε. 

Σκοπός μας σαν grandpasbox είναι να προσφέρουμε στους αναγνώστες όλο και πιο ποιοτικές "υπηρεσίες".  Είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό και αποτελεί την δέσμευση μας. Σεβόμαστε τον καθένα από εσάς ξεχωριστά και επενδύουμε συνεχώς στο να δημιουργήσουμε ένα φιλικό και πρακτικό προς τον χρήστη περιβάλλον αλλά και στην συνεχή έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση σας θέλοντας να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: