Κανονικά συνεχίζουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας “Black Panther II” στην Τζόρτζια

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ryan Coogler καταγγέλλει τον νέο εκλογικό νόμο της πολιτείας Τζόρτζια αλλά παράλληλα εξήγησε ότι τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά.

( Στο σημείο αυτό πριν προχωρήσουμε στο άρθρο, να γνωστοποιήσουμε σε όσους δεν ξέρουν για τον νέο εκλογικό νόμο κατά τον οποίο αυξάνονται οι προϋποθέσεις ταυτοποίησης των ψηφοφόρων που επιλέγουν την επιστολική ψήφο, συντομεύεται η περίοδος πρόωρης ψηφοφορίας για τις επαναληπτικές εκλογές ενώ θεωρείται πλημμέλημα οι πολίτες να προσφέρουν φαγητό και νερό στους ψηφοφόρους που περιμένουν στην ουρά για να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους. Εναντίον του νέου νόμου έχει ταχθεί ο Πρόεδρος της Αμερικής Τζο Μπάιντεν, επιχειρήσεις μεγάλες όπως Coca Cola - Apple κτλ και οργανώσεις με το σκεπτικό ότι στόχος του είναι να περιοριστούν τα εκλογικά δικαιώματα των μαύρων και άλλων μειονοτήτων. )

Ο σκηνοθέτης Ryan Coogler δήλωσε πως από την μία εντάσσεται κατά του νέου νόμο στην πολιτεία της Τζόρτζια αλλά από την άλλη δήλωσε πως η ταινία θα παραμείνει εκεί ως έχει. " Δεσμεύομαι προσωπικά να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο με όποιον τρόπο μπορώ και να βοηθήσω στην ανατροπή αυτού του επιβλαβούς νόμου. Ενθαρρύνω όλους όσους συνεργάζονται μαζί μου να συνεργαστούν με την τοπική κοινότητα και να βοηθήσουν με όποιος πόρους διαθέτουν και όποια επιρροή στον αγώνα αυτό κατά του νέου νόμου που προσπαθεί να βλάψει την δημοκρατία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: