Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της 2η σεζόν "The Witcher"

Το Netflix έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα της 2ης σεζόν "The Witcher" στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν μια διαδικασία η οποία είχε πολλά ανεβοσκαμπανεβάσματα λόγω της πανδημίας.

Ο Lauren Schmidt, Showrunner και εκτελεστικός παραγωγός, δήλωσε ότι " Ήταν υπέροχο να γυρίσεις το "The Witcher" εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουμε κάνει γυρίσματα σε μερικές απίστευτες τοποθεσίες, όπως το Fountains Abbey, το Blea Tarn, το Hodge Close, το Frensham Ponds και φυσικά στο Arborfield Studios. Συγκεντρώσαμε το καλύτερο βρετανικό ταλέντο και πλήρωμα που ήταν παθιασμένοι, επαγγελματίες και λαμπροί συνεργάτες μέσω μιας τόσο περίπλοκης και πρωτοφανής κινηματογραφικής εμπειρίας. Τώρα όλοι ανυπομονούμε να δούμε όλη τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει σαν παραγωγή."

Όσον αφορά την πλοκή: πεπεισμένος ότι η ζωή της Yennefer έχει χαθεί στην μάχη του Sodden, ο Geralt of Rivia ( Henry Cavill ) πηγαίνει την πριγκίπισσα Cirilla στο ασφαλέστερο μέρος που ο ίδιος γνωρίζει, στο παιδικό του σπίτι στο Kaer Morhen. Ενώ βασιλιάδες, ξωτικά, άνθρωποι και δαίμονες παλεύουν να υπερισχύσουν εκτός του τείχους, πρέπει να προστατέψει το κορίτσι από κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο: τη μυστηριώδη δύναμη που έχει μέσα της.

Η πρώτη σεζόν του "The Witcher" βασίστηκε στους χαρακτήρες και τον κόσμο του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski.

 
Επίσης, στο καστ φέτος θα προστεθούν 7 νέα πρόσωπα. Αυτοί είναι οι Adjoa Andoh ως Nenneke, Cassie Clare ως Phillippa Eilhart, Liz Carr ως Fenn, Graham McTavish ως Dijkstra, Kevin Doyle ως Ba’lian, Simon Callow ως Codringher και Chris Fulton ως Rience.

Δεν υπάρχουν σχόλια: