10 Fun Facts για τα "Φιλαράκια"

Τα "Φιλαράκια" προβλήθηκαν την δεκαετία 1994 - 2004 και βρίσκεται στις πιο επιτυχημένες και πολυσυζητημένες σειρές στον κόσμο.

Εμείς μαζέψαμε 10 Fun Facts για την σειρά και σας τα παρουσιάζουμε:

1) Η σειρά πριν καταλήξει στην ονομασία "Friends" είχε άλλους τίτλους όπως Insomnia Café, Friends Like Us και Six of One.

2) Η παρέα δεν προορίζονταν να αποτελούνταν από 6 άτομα αλλά ο Τσάντλερ και η Φοίβη προορίζονταν για βοηθητικοί ρόλοι.

3) Η Μόνικα και ο Τζόι προορίζονταν να είναι ζευγάρι αλλά τελικά η παραγωγή άλλαξε κατεύθυνση. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι στα πρώτα επεισόδια της 1ης σεζόν η Φοίβη εξομολογήθηκε ότι η Μόνικα γούσταρε τον Τζόι όταν τον πρωτογνώρισε.

4) Τα ονόματα τους στην σειρά βασίστηκαν από τους χαρακτήρες της σειράς "all my children". Chandler για την οικογένεια Chandler, Rachel είναι το επίθετο για την Janet Green, Ross από τον Ross Chandler, Monica από την Monique (Daisy Cortland), Joey από Joseph “Joey” Martin και Phoebe από Phoebe Tyler Wallingford.

5) Η συμμετοχή του Bruce Willis ήταν αποτέλεσμα από ένα στοίχημα που έχασε από τον Matthew Perry. Φημολογείται ότι τα λεφτά τα έκανε δωρεά.

6) Ο διάσημος καναπές στην καφετέρια Central Perk, για την ακρίβεια βρέθηκε κάπου καταχωνιασμένος στο υπόγειο της Warner Bros Studios.

7) Ο μικρός Cole Sprouse (Ben) είχε φάει γερό κόλλημα με την Jennifer Aniston σε σημείο που δεν μπορούσε να παίξει τον ρόλο του, γινόταν ντροπαλός και άφωνος.

8) O Matt Leblanc ( Τζόι ) είχε κόψει το κάπνισμα αλλά προς το φινάλε της σειράς το ξανά άρχισε επειδή είχε πολύ άγχος που πλησίαζαν προς το τέλος. Επίσης, όταν του δόθηκε ο ρόλος στην σειρά είχε μόνο 10$ στον λογαριασμό του. Με το που πληρώθηκε, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αγοράσει ένα ζεστό και απολαυστικό γεύμα.

9) Μέχρι σχεδόν το τέλος της σειράς, καθένας από τους πρωταγωνιστές έπαιρνε σχεδόν 1 εκατομμύριο για το κάθε επεισόδιο.

10) Η Jeniffer Aniston παραλίγο να αντικατασταθεί από την σειρά. Για την ακρίβεια ήταν μέλος της σειράς Sitcom αλλά από την μία η Sitcom τελικά ακυρώθηκε και από την άλλη δεν μπορούσαν να βρουν αντικαταστάτρια για την θέση της στην σειρά "Φιλαράκια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: