Το μυθιστόρημα "The Talisman" του Stephen King και Peter Straub στο Netflix

Το μυθιστόρημα "The Talisman" δημοσιεύτηκε το 1984 από τους Stephen King και Peter Straub. 

Το βιβλίο αφορά τον δωδεκάχρονο Τζακ που περνά τις μέρες του μόνος του σε μια ερημική παραλιακή πόλη καθώς ο πατέρας έχει φύγει και η μητέρα του πεθαίνει. Στη συνέχεια συναντά έναν ξένο - και ξεκινά ένα τρομακτικό ταξίδι. Ο Τζακ πρέπει να βρει το φυλαχτό, το μόνο πράγμα που μπορεί να σώσει τη μητέρα του. Η αναζήτησή του τον οδηγεί σε απειλητικά εδάφη, έναν παράλληλο κόσμο όπου η βία, η έκπληξη και ο τιτανικός αγώνας μεταξύ καλού και κακού φτάνουν σε ένα μυθικό τοπίο.

Το βιβλίο θα έρθει στις οθόνες μας στο Netflix σε μορφή σειράς από τον Steven Spielberg ο οποίος κατέχει τα δικαιώματα από το 1982, δηλαδή δύο χρόνια πριν εκδοθεί τον βιβλίο. Για την πραγμάτωση του έργου, ο Steven Spielberg θα συνεργαστεί μαζί με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Τhe Duffer Brothers (Stranger Things) και με τον Curtis Gwinn σαν Showrunner.

Στο παρελθόν είχαν γίνει συζητήσεις για να γίνει κάποια ταινία ή μια μίνι σειρά αλλά αυτή την φορά φαίνεται ότι το όνειρο του Steven Spielberg, να το μεταφέρει στις οθόνες μας, παίρνει σάρκα και οστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: