Space Jam: A New Legacy ( Πρώτες εικόνες + Όσα ξέρουμε για την ταινία )

Trailer της ταινίας ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει αλλά ήρθαν στην δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες.

Αρχικά να θυμίσουμε λίγο την πλοκή:

Όταν ο James και ο υιός του ο Dom, ο οποίος θέλει να γίνει προγραμματιστής βιντεοπαιχνιδιών, θα παγιδευτούν σε ένα ψηφιακό χώρο, τον Warner 3000 entertainment "Server-verse", από έναν απατεώνα εν ονόματι Al-G Rhythm ο οποίος θέλει να κλέψει τους ακόλουθους του Lebron στα media, για να επιστρέψουν σπίτι ο James θα πρέπει να ηγηθεί μιας ομάδας αποτελούμενη από τα τρελό Looney Tunes με κύριους πρωταγωνιστές τους Bugs Bunny - Daffy Duck - Porky Pig - Lola Bunny, και να κερδίσουν την πανίσχυρη ψηφιακή ομάδα του Al, "The Goon Squad", που αποτελείται από μεγάλους σταρ του χώρου.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου στους κινηματογράφους και στην HBO MAX. 

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει ο Lebron με τον Ryan Coogler ενώ σκηνοθέτης είναι ο Malcom D. Lee. Επίσης αναμένουμε Cameo από αστέρες του μπάσκετ όπως οι Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard, Chris Paul, Draymond Green, Kyle Kuzma, Diana Taurasi, Nneka Ogwumike and Chiney Ogwumike.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ταινία βρίσκει τον James να παρασύρεται σε μερικά από τα πιο διάσημα IP της Warner Bros, όπως Batman, King Kong, Mad Max, The Matrix, Wonder Woman και Casablanca, παρόμοια με την ταινία Lego Batman. Επίσης, θα έχουμε και αναφορά στις Αμαζόνες από την ταινία Wonder Woman με τις οποίες θα συνδεθεί η Lola θέλοντας να προβάλλουν τον δυναμικό χαρακτήρα μιας ικανής γυναίκας δείχνοντας ότι είναι κάτι παραπάνω από ένα Tune.

 ( Οι φωτογραφίες προέρχονται από την ew.com {Entertainment Weekly} )









Δεν υπάρχουν σχόλια: