Olivia Cooke: Δεν θα υπάρχουν σκηνές βίας προς τις γυναίκες στο " House of the Dragon"

Σε συνέντευξη της που παραχώρησε στην The Telegraph η Olivia Cooke επισήμανε ότι δεν θα υπάρχουν σκηνές βίας προς τις γυναίκες όπως υπήρχαν στην στην σειρά "Game of Thrones".

«Δεν θα αισθανόμουν άνετα να είμαι μέρος σε οτιδήποτε έχει απίστευτα γραφική βία απέναντι στις γυναίκες χωρίς κανένα λόγο απλώς και μόνο επειδή θέλουν να είναι δελεαστικό με τρόπο που προσελκύει τους θεατές». Έβλεπα πάρα πολλά κλιπ, οπότε ήξερα τι θα συνέβαινε στο φινάλε του Thrones. Αυτό που συνέβη με την Daenerys ήμουν εντάξει με αυτό, γιατί το περίμενα, αλλά είναι δύσκολο, ξέρετε… Είμαι λίγο νευρική για το νέο εγχείρημα. Ποτέ δεν θα ευχαριστήσετε όλους, οπότε απλά δεν πρέπει να ακούω αυτά τα πράγματα".

 Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2022 σύμφωνα με το teaser του HBO.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι πρόκειται για 10 επεισόδια τα οποία είναι βασισμένα στο μυθιστόρημα "Fire & Blood" του Martin. Τα γυρίσματα πρόκειται να γίνουν στην Ισπανία και την Αγγλία κυρίως στο Leavesden Studios στο Watford λίγο έξω από το Λονδίνο.

Κάποια από τα επιβεβαιωμένα μέλη της σειράς είναι οι εξής:

• Olivia Cooke ( ως η βασίλισσα Alicent Hightower )

• Matt Smith    ( ως ο πρίγκιπας Daemon Targaryen )

• Emma D' Arcy ( ως η πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen )

• Paddy Considine ( ως ο βασιλιάς  Viserys I Targaryen )

Η σειρά μας πηγαίνει 300 χρόνια πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones και μας εξιστορεί την ιστορία του οίκου Targaryen, τις βίαιες μάχες και γεγονότα στα οποία ενεπλάκησαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: