Ο Michael B. Jordan αναλαμβάνει την σκηνοθεσία της ταινίας "Creed 3"

Με επίσημη ανακοίνωση από την MGM, ο Michael B. Jordan θα έχει πολλαπλό ρόλο στην νέα ταινία "Creed 3" καθώς πέρα από πρωταγωνιστής θα αναλάβει και την σκηνοθεσία της ταινίας. Να τονίσουμε ότι πρόκειται για την πρώτη του σκηνοθεσία ταινίας.

«Η σκηνοθεσία ήταν πάντα μια φιλοδοξία, αλλά το Timing έπρεπε να είναι το σωστό. Το "Creed III" είναι αυτή η στιγμή - μια στιγμή στη ζωή μου όπου έχω μεγαλώσει περισσότερο σίγουρα για το ποιος είμαι, ωριμάζω προσωπικά, μεγαλώνω επαγγελματικά και μαθαίνω από τους Μεγάλους όπως ο Ryan Coogler, πιο πρόσφατα ο Denzel Η Ουάσιγκτον και άλλοι κορυφαίοι που σέβομαι. Όλα αυτά θέτουν το τραπέζι για αυτή τη στιγμή. Αυτό το franchise και συγκεκριμένα τα θέματα του« Creed III »είναι βαθιά προσωπικά για μένα. Ανυπομονώ να μοιραστώ το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Adonis Creed με την τρομερή ευθύνη να είμαι σκηνοθέτης» δήλωσε ο Jordan.

Το σενάριο θα υπογράψουν οι Zach Baylin και Keenan Coogler ενώ παραγωγοί της ταινίας θα είναι οι Michael B. Jordan, Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Jonathan Glickman και Ryan Coogler. Τέλος, τα μέλη που μέχρι στιγμής γνωρίζουμε είναι οι Michael B. Jordan, Tessa Thompson και Phylicia Rashad.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου το 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια: