Joker, Jojo Rabbit και No Time To Die κέρδισαν βραβείο Grammy

Τα 63α Grammy βραβεία διεξήχθησαν την Κυριακή το βράδυ αναδεικνύοντας τα καλύτερα μουσικά επιτεύγματα.

Την τιμητική τους βέβαια είχαν και οι ταινίες Joker, Jojo Rabbit και No Time To Die οι οποίες κέρδισαν από ένα βραβείο Grammy η καθεμία. Βέβαια το No Time To Die δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα σαν ταινία.

Ο Hildur Guðnadóttir για λογαριασμό της ταινίας Joker, κέρδισε το βραβείο Best Score Soundtrack for Visual Media με τους αντιπάλους του να είναι οι ταινίες 917, Star Wars: The Rise of Skywalker, Ad Astra, και Becoming.

Ο Taika Waititi ως παραγωγός του Soundtrack, κέρδισε για λογαριασμό της ταινίας Jojo Rabbit το βραβείο Compilation Soundtrack. Το Jojo Rabbit κέρδισε τους Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, Frozen 2, A Beautiful Day in the Neighborhood και Bill & Ted Face the Music.

Η έκπληξη βέβαια ήρθε από το No Time To Die καθώς είναι η πρώτη φορά που ταινία κερδίζει βραβείο χωρίς να έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Η τραγουδίστρια Billie Eilish, λοιπόν, κέρδισε για λογαριασμό της ταινίας το βραβείο Best Song Written for Visual Media νικώντας τους άλλους του υποψήφιους που ήταν οι Carried Me with You” από την ταινία Onward της Pixar, “Into the Unknown” από την ταινία Frozen 2, “Stand Up” από την ταινία Harriet και “Beautiful Ghosts” από την ταινία Cats.

Άλλα αξιοσημείωτα βραβεία ήταν αυτό που κέρδισε η ταινία Linda Ronstadt: The Sound of My Voice στην κατηγορία Best Music Film και η Tiffany Haddish που κέρδισε το βραβείο Best Comedy Album.

Δεν υπάρχουν σχόλια: