Νέα σειρά σε σενάριο του Bruce Lee

Ο παραγωγός και επιχειρηματίας Jason Kothari απέκτησε όλα τα δικαιώματα του "The Silent Flute", ένα έργο το οποίο συνέγραψε ο Bruce Lee το 1970. Το "The Silent Flute" αναμένεται να κυκλοφορήσει σαν μίνι σειρά.

Όσον αφορά την πλοκή, το "Silent Flute" μας πηγαίνει σε ένα διαφορετικό μέλλον όπου η ανθρωπότητα έχει υποστεί πανδημίες, πυρκαγιές και εμφύλιους πολέμους και όπου απαγορεύονται όλα τα όπλα και οι μαχητικές τέχνες. Ακολουθεί, λοιπόν, ακατέργαστο μαχητή που ξεπερνά τα σοβαρά εμπόδια και την απώλεια με σκοπό να φτάσει στη φώτιση και να γίνει ο καλύτερος μαχητής στον κόσμο.

Το σενάριο του"Silent Flute" αποτελεί μια πενταετή συνεργασία του Bruce Lee με τους συνεργάτες του και έμεινε ανολοκλήρωτο καθώς απεβίωσε το 1973. Περιλαμβάνει το όρμα του Lee για την πραγματική ουσία των πολεμικών τεχνών και το νόημα της ζωής. Αυτό που δήλωσε ο Jason Kothari είναι ότι το συγκεκριμένο έργο ήταν κατά πολύ μπροστά από την εποχή του και θα προσπαθήσει να κάνει την καλύτερη δυνατή δουλειά για να τιμήσει τον Bruce Lee και τους φαν του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: