Υπάλληλος απολύθηκε αφού βγήκε θετικός στο κορονοϊό

Η πανδημία του κορονοϊού έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο φέρνοντας τα πάνω κάτω. Ένα από τα θύματα του είναι και ο William Pavlu ο οποίος εργάζονταν πάνω σε ένα σόου της HBO Max για την Universal TV. 

Αρχές Δεκεμβρίου αρρώστησε και βγήκε θετικός στον ιό. Μάλιστα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και ο μάνατζερ της παραγωγής τον είχε βεβαιώσει ότι δεν πρόκειται να απολυθεί επειδή αρρώστησε. Ωστόσο, 10 μέρες αργότερα στις 14 Δεκεμβρίου έλαβε μια 15σελιδη επιστολή κατά την οποία τον ενημέρωναν ότι απολύθηκε και ότι δεν θα επιστρέψει πίσω στο σόου. 

Ο ίδιος έστειλε μια επιστολή στον μάνατζερ με την οποία τους έλεγε τα εξής: "Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησα μαζί σου και με ενημέρωσες ότι δεν πρόκειται να απολυθώ επειδή βγήκα θετικός στον κορονοϊό. Σήμερα είμαι στο νοσοκομείο, τα πνευμόνια μου είναι γεμάτα, όπως και δύο δικά μου άτομα. Όλοι είμαστε εκτός λόγω του ιού. Σήμερα λαμβάνω αυτό το μήνυμα σας και πρέπει να πω και στους δικούς μου ότι απολυθήκαμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα επειδή κολλήσαμε κορονοϊό. Αυτή είναι η πιο άθλια συμπεριφορά που μου έχει φερθεί κάποια παραγωγή ή που έχω ακούσει γενικώς. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν το πως νιώθω αυτή την στιγμή για εσάς".

Ο δικηγόρος του πέρα από την μήνυση για την απόλυση ενώ ο πελάτης του ήταν ασθενής του κορονοϊό, λέει επίσης πως όταν ο William Pavlu ανάρρωσε και πήγε να πάρει πίσω τον εξοπλισμό του αξίας 10.000$, δεν του επέτρεπαν την πρόσβαση και του είπαν ότι ο εξοπλισμός του είχε κλαπεί ζημιώνοντας έτσι το πελάτη του. Με την μήνυση επιδιώκουν δικαιοσύνη αλλά και την αποζημίωση για τον εξοπλισμό του Pavlu.

Πηγή: deadline.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: