3 νέα Spinoffs για το Game of Thrones

3 νέα Spinoffs φαίνεται να ετοιμάζονται από την HBO τα οποία θα αποτελέσουν prequel του Game of Thrones. Αυτά ακούν στο όνομα "9 Voyages", "Flea Bottom" και "10.000 Ships".

"9 Voyages"

Είναι το project που φαίνεται ότι είναι πιο προχωρημένο από όλα καθώς καθώς έχει σχηματίσει ήδη κινηματογραφική ομάδα. Το συγκεκριμένο Spinoff θα αναλάβει ο Bruno Heller μαζί με τον Martin και θα αναφέρεται στα μεγάλα ταξίδια που έκανε ο Corlys Velaryon με το πλοίο του το Sea Snake.

"Flea Bottom"

Το συγκεκριμένο project μας πηγαίνει στην περιοχή του King’s Landing που είδαμε στις πρώτες 4 σεζόν του GOT. Θα περιλαμβάνει τους Ser Davos Seaworth, Gendry τον μπάσταρδο υιό του βασιλιά Robert Baratheon, την πόρνη Armeca και τον Karl Tanner αδελφό ενός Night Watch.

"10.000 Ships"

Τέλος, το project αυτό θα ακολουθεί την πριγκίπισσα Nymeria και τα επιζώντα μέλη του Rhoynars που ταξιδεύουν από το Essos στο Dorne και θα λαμβάνει μέρος 1.000 χρόνια πριν τα γεγονότα του GOT.

Όλα αυτά είναι απλά projects όμως και δεν είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθούν καθώς έχουμε δει στο παρελθόν η HBO να ακυρώνει κάποια ακόμα και αφού είχε βρει το καστ της. Προς το παρόν αυτό που περιμένουμε ότι σίγουρα θα κυκλοφορήσει είναι το "House of the Dragon" που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Δεν υπάρχουν σχόλια: