Πρεμιέρα το 2022 για το 'Black Adam'

Ο Dwayne Johnson, οποίος θα υποδυθεί τον Black Adam, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ότι η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Ιουλίου 2022.

" Μήνυμα με μια ασταμάτητη δύναμη από τον άντρα στα μαύρα" έγραψε ο ίδιος στον λογαριασμό του ενώ έπαιζε βιντεάκι από την Times Square ανακοινώνοντας την ημερομηνία της πρεμιέρας.

Η ταινία αποτελεί την δεύτερη ταινίας σε συνεργασία της New Line/DC αφού η πρώτη τους ήταν το Shazam! που μας παρουσιάστηκε το 2019. Black Adam και Shazam είναι εχθροί στο σύμπαν της DC με τα γυρίσματα να αναμένονται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Jaume Collet-Serra.

Να θυμίσουμε πάντως ότι στο κάστ έχει προστεθεί ήδη ο Pierce Brosnan ο οποίος θα υποδυθεί τον Dr. Fate  γνωστός και ως Kent Nelson, ο οποίος αποτελεί ιδρυτικό μέλος της Justice Society που αποκτά υπερδυνάμεις μέσω του μαγικού κράνους της μοίρας.

Το “Black Adam” ακολουθεί την ιστορία ενός αντι-ήρωα που σπάει τα δεσμά του και ελευθερώνεται έπειτα από 5.000 χρόνια καθώς είχε φυλακιστεί από τους Justice Society Of America. Ο Black Adam ήταν μέλος ενός αρχαίου πολιτισμού αλλά όταν οι μέθοδοι του θεωρήθηκαν πολύ κακές και βάναυσες, το Συμβούλιο των Μάγων πήρε την απόφαση να τον φυλακίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: