DiCaprio και De Niro συμπρωταγωνιστές στην ταινία “Killers of the Flower Moon”

Leonardo DiCaprio και Robert De Niro πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσουν σε ταινία δημιουργώντας αυτόματα και υψηλές προσδοκίες στον θεατή. Βέβαια το καστ ενισχύεται και με άλλα δυνατά ονόματα όπως αυτά του Jesse Plemons, Lily Gladstone και της Andrea Calabrese.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Martin Scorsese ενώ το σενάριο οι David Grann και Eric Roth.

Όσον αφορά την ταινία πρόκειται για Western η οποία μας πηγαίνει στο 1920 όπου μέλη της φυλής Osage,στις Ηνωμένες Πολιτείες, δολοφονούνται υπό μυστηριώδεις συνθήκες πυροδοτώντας μια μεγάλη έρευνα από το  F.B.I.. Ο DiCaprio θα έχει τον ρόλο του Ernest Burkhart  ο οποίος είναι ο ανιψιός ενός ισχυρού τοπικού κτηνοτρόφου και ύποπτος για τις δολοφονίες, ο De Niro θα ενσαρκώσει τον ρόλο του ισχυρού τοπικού κτηνοτρόφου ενώ ο Jesse Plemons θα παίξει τον πράκτορα του FBI, τον Tom White.

Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio βρίσκονται στην Οκλαχόμα για την προετοιμασία της ταινίας καθώς τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τέλη της Άνοιξης. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της Osage News, οι δυο τους παρευρέθηκαν στην τοπική κοινωνία προκειμένου να συζητήσουν λεπτομέρειες με μέλη της κοινότητας ώστε να μπορέσουν να μεταφέρουν στην οθόνη όσο τον δυνατόν καλύτερα μπορούν το έργο αυτό. Οι συμμετέχοντας πάντως της συνάντησης υπέγραψαν σύμφωνο κατά το οποίο απαγορεύεται να μιλήσουν για τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση και για την ταινία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: