Στα σκαριά βρίσκονται νέες παραγωγές Avatar

Καλά νέα για τους θαυμαστές του Avatar έφτασαν καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα πως νέες παραγωγές βρίσκονται στα σκαριά. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις παραγωγές "Avatar: The Last Airbender" και "Legend of Korra".

Οι δύο αυτές παραγωγές θα επεκτείνουν τον κόσμο του Avatar προσπαθώντας να εμβαθύνουν περισσότερο στον κόσμο τους. Το πρώτο Project παραγωγής αναμένεται να ξεκινήσει αυτή την χρονιά ενώ οι αρχικοί δημιουργοί και παραγωγοί DiMartino και Konietzko θα συνεργαστούν με επιτελείο της Avatar Studios.

Προβολή: Paramount Plus, Nickelodeon και στις αίθουσες

Για όσους είναι καινούργιοι στον κόσμο του Avatar να πούμε λίγα λόγια για την θεματολογία.

Avatar: The Last Airbender: Έχουν γυριστεί μέχρι στιγμής 3 σεζόν και η σειρά ακολουθεί τους 4 φίλους μας, Aang - Katara - Sokka - Toph, που προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο από τον κακό Fire Nation. Πρόκειται για μια παραγωγή που έχει κερδίσει αρκετά βραβεία.

Legend of Korra: Έχουν γυριστεί μέχρι στιγμής 4 σεζόν και η σειρά μας τοποθετεί 70 χρόνια μετά τα γεγονότα του Avatar σε έναν πιο σύγχρονο και μοντέρνο κόσμο όπου μια έφηβη 17χρονη Avatar προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τα τέσσερα στοιχεία για να αντιμετωπίσει πολιτικές και πνευματικές ταραχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: