Night School ( 2018 )

Υπόθεση

Το 2001 ο Teddy Walker κατά την διάρκεια τω εξετάσεων θα τα παρατήσει καθώς δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και δεν θα πάρει πότε το απολυτήριο του λυκείου. Χρόνια αργότερα, είναι πλέον ο καλύτερος πωλητής σε μια εταιρεία μπάρμπεκιου και το αφεντικό του ανακοινώνει μάλιστα πως όταν πεθάνει θα του αφήσει την εταιρεία. Επίσης, είναι σε σοβαρή σχέση με την πανέμορφη Lisa.

Θα έρθουν τα πάνω κάτω στην ζωή του όμως όταν την μέρα που θα της κάνει πρόταση γάμου, το κατάστημα θα ανατιναχτεί και ο Teddy θα μείνει χωρίς δουλειά. Τώρα θα πρέπει να γυρίσει πίσω στα θρανία και να κάνει νυχτερινά μαθήματα για να πάρει το απολυτήριο του και να κρατήσει την γυναίκα που αγαπά. Μόνο εύκολο όμως δεν θα είναι καθώς απέναντι του θα βρει την σκληρή δασκάλα Carrie η οποία δεν θα υποκύψει στα καλοπιάσματα του και τα δώρα του.

Εν τέλει, μετά από πολλές αναποδιές και επαναλαμβανόμενες εξετάσεις ο Teddy θα τα καταφέρει αλλά και θα ξανά αρχίσει την σχέση με την Lisa, αυτή την φορά βασισμένη στην αλήθεια και όχι στην ψεύτικη ζωή που της παρουσίαζε ότι έχει.

( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: