Winter's Tale - Μια χειμωνιάτικη ιστορία ( 2014 )

Υπόθεση

Το 1985 ένα ζευγάρι μεταναστών μαζί με το παιδί τους προσπαθούν αν εισέλθουν στο Μανχάταν αλλά τους απαγορεύεται η είσοδος λόγω της αρρώστιας τους. Έτσι βάζουν το παιδί τους  κρυφά σε ένα πλοίο που λέγεται "City of Justice" με προορισμό την Νέα Υόρκη.

1916, πλέον άντρας το μωρό, ο Peter, έχει μεγαλώσει υπό την προστασία του γκάνγκστερ Pearly Soames, μέχρι την στιγμή που θα αποφασίσει να φύγει από την συμμορία του και ο Pearly διατάζει τους άντρες του να τον σκοτώσουν αλλά ο Peter σώζεται από ένα μυστηριώδες άσπρο ιπτάμενο άλογο. Πριν φύγει από την Νέα Υόρκη το άλογο του τον πείθει να κλέψει ένα τελευταίο σπίτι και έτσι θα γνωρίζει την Beverly Penn, η οποία υποφέρει από μια αρρώστια, θα γνωριστούν και θα ερωτευτούνε και θα φύγουν για την λίμνη του  Coheeries. Εν τέλει η Beverly δεν θα τα καταφέρει και θα πεθάνει. Επιστρέφει πίσω, λοιπόν, στην Νέα Υόρκη όπου τον περιμένει ο Pearly και τον πετάει από μια γέφυρα νομίζοντας ότι τον σκότωσε.

Όταν μαθαίνει ο Pearly ότι ο Peter τελικά ζει, ζητάει να τον αντιμετωπίσει ως θνητός και ο Lucifer αποδέχεται το αίτημα του και έτσι γίνεται η τελική τους αναμέτρηση.

( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: