Hamilton ( 2020 )

Υπόθεση

Το "Hamilton" είναι η ιστορίας της τότε Αμερικής, που αφηγείται από την τώρα Αμερική.

Συνδυάζοντας hip-hop, jazz, R&B και μελωδίες, η ταινία παίρνει την ιστορία του Μεγάλου Πατέρα της Αμερικής του Alexander Hamilton και δημιουργεί ένα επαναστατικό θεατρικό μιούζικαλ που είχε βαθύ αντίκτυπο στον πολιτισμό, πολιτική και εκπαίδευση. Η ταινία μεταφέρει το κοινό της στον κόσμο του Broadway show με έναν δικό του τρόπο.

Χωρισμένο σε δύο πράξεις το μιούζικαλ απεικονίζει τη ζωή και την καριέρα του Alexander Hamilton, ενός ορφανού μετανάστη από το νησί Νέβις της Καραϊβικής. Η πρώτη πράξη καλύπτει την άφιξη του Χάμιλτον στην πόλη της Νέας Υόρκης το 1776, τη δουλειά του ως βοηθού στρατοπέδου στον Στρατηγό Τζορτζ Ουάσινγκτον κατά τη διάρκεια της Αμερικανικής Επανάστασης, και τον τρόπο με τον οποίο συνάντησε και παντρεύτηκε την Eliza Schuyler.

Η δεύτερη πράξη καλύπτει τη μεταπολεμική εργασία του Hamilton ως πρώτου γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, την σχέση του του με τη Maria Reynolds, τον θάνατο του γιου του Φίλιππο και, τέλος, τον θάνατό του σε μονομαχία με τον Aaron Burr.

( TRAILER )   ( More Info: IMDB )

Δεν υπάρχουν σχόλια: