Tower Heist - Πως να κλέψετε έναν ουρανοξύστη 
( 2011 )

Υπόθεση

Ο Josh Kovacs είναι ο διαχειριστής ενός πολυτελούς διαμερίσματος στη Νέα Υόρκη. Είναι κοντά σε όλους τους ενοικιαστές, ειδικά στον Arthur Shaw, ένα οικονομολόγο. Μια μέρα ο Shaw συλλαμβάνεται από το FBI για απάτη. 

Ο Josh νομίζει ότι είναι μια παρεξήγηση που μπορεί να επιλυθεί. Αλλά αργότερα μαθαίνει ότι το ταμείο συντάξεων των εργαζομένων που είχε ζήτησε ο Shaw να χειριστεί, έχει εξαφανιστεί. Όταν ένας από τους υπαλλήλους προσπαθεί να σκοτώσει τον εαυτό του, οι απόψεις του Josh για τον Shaw αλλάζουν. Πηγαίνει για να τον δει αλλά να χάνει την ψυχραιμία του και χάνει και τη δουλειά του. 

Η πράκτορας του FBI και επικεφαλής για τον Shaw, του λέει ότι η ανάκτηση του ταμείου των συντάξεων είναι απίθανη, ωστόσο φημολογείται ότι οShaw έχει κάπου κρυμμένα 20$ εκατομμύρια για περίπτωση ανάγκης. Ο Josh νομίζει ότι ξέρει πού είναι και γι' αυτό μαζί με δύο άλλους εργαζομένους που έχασαν τις θέσεις εργασίας τους και με έναν ενοικιαστή που του έχουν κάνει έξωση,έχουν ως στόχο να μπούνε στο ρετιρέ του Shaw για να πάρουν τα χρήματα. 

Αλλά συνειδητοποιούν ότι χρειάζονται τη βοήθεια κάποιου που ξέρει πώς να κλέβει. Έτσι, ο Josh ζητά βοήθεια από έναν τύπο που ξέρει ότι είναι κλέφτης, τον Slide.     

 ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: