The Words - Οι λέξεις ( 2012 )

Υπόθεση

Στη Νέα Υόρκη, ο συγγραφέας Rory Jansen έχει γράψει ένα μυθιστόρημα, αλλά οι εκδότες δεν δέχονται να το δημοσιεύσουν, δεδομένου ότι η ιστορία είναι μη-εμπορική.

Ο Rory ζει με τη φίλη του Dora σε ένα πατάρι και υποστηρίζεται οικονομικά από τον πατέρα του, Jansen. Όταν ο Jansen λέει στον Rory ότι δεν μπορεί να δίνει χρήματα για αυτόν και ότι ο Rory θα πρέπει να βρει μια συμβατική δουλειά, αποφασίζει τότε να εργαστεί ως υπάλληλος σε έναν εκδοτικό οίκο και σύντομα παντρεύεται με την Dora.

Ταξιδεύουν για μήνα του μέλιτος στο Παρίσι και αγοράζει ένα παλιό χαρτοφύλακα. Όταν επιστρέφει στη Νέα Υόρκη, ο Rory βρίσκει το χειρόγραφο ενός μυθιστορήματος κρυμμένο στο χαρτοφύλακα και γοητευμένος από την ιστορία, αποφασίζει να το στείλει στους συντάκτες. Σύντομα το βιβλίο γίνεται best-seller και ο Rory γίνεται ένας επιτυχημένος και διάσημος συγγραφέας. 

Μια μέρα, ένας γέρος τον συναντά στο Central Park και ζητά ένα αυτόγραφο στο βιβλίο του. Καθώς ο Rory εγκαταλείπει το μέρος, ο γέρος τον ρωτάει αν θα ήθελε να ακούσει μια ιστορία ενός άνδρα που τον είχε κλέψει ένας νεαρός άνδρας. Ο Rory κάθεται στο παγκάκι και ο γέρος ξεκινάει να του λέει την δραματική ιστορία της απώλειας του που του προκάλεσε πόνο.

( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: