The Woman in Black - Η γυναίκα με τα μαύρα ( 2012 )

Υπόθεση

Στο Λονδίνο, ο δικηγόρος Arthur Kipps εξακολουθεί να θρηνεί τον θάνατο της αγαπημένης συζύγου του Στέλλας κατά την γέννα του γιου τους Joseph πριν από τέσσερα χρόνια. 

Ο εργοδότης του του δίνει μια τελευταία ευκαιρία για να κρατήσει τη δουλειά του, και του έχει ανατεθεί να ταξιδέψει στο απομακρυσμένο χωριό της Cryphin Gifford να για εξετάσει τα έγγραφα του σπιτιού Eel Marsh που ανήκε στον πρόσφατα εκλιπόντος Κύριο Drablow.

Ο Arthur γίνεται φίλος με τον Sam Daily στο τρένο, ο οποίος του προσφέρει μια βόλτα μαζί του στο Gifford Arms Inn. Ο Arthur χαίρει μια κρύα υποδοχή και ο ιδιοκτήτης του πανδοχείου του λέει ότι δεν έλαβε το αίτημα της κράτησης και ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο. Το επόμενο πρωί, ο Arthur συναντά τον Jerome που τον συμβουλεύει να επιστρέψει στο Λονδίνο. 

Ωστόσο, ο Arthur πηγαίνει στο απομονωμένο αρχοντικό και σύντομα διαπιστώνει ότι το σπίτι Eel Marsh είναι στοιχειωμένο από το εκδικητικό φάντασμα μιας γυναίκας ντυμένη στα μαύρα. Επίσης μαθαίνει ότι η γυναίκα έχασε τον γιο της ο οποίος πνίγηκε στο βάλτο και ότι επιδιώκει την εκδίκηση, αρπάζοντας τα παιδιά των ντόπιων.

 ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: