The Notebook - Το Ημερολόγιο ( 2004 )

Υπόθεση

Σε έναν οίκο ευγηρίας, ο ηλικιωμένος Duke διαβάζει μια ρομαντική ιστορία σε μια ηλικιωμένη γυναίκα που έχει γεροντική άνοια με απώλεια μνήμης. 

Στα τέλη του 1930, η πλούσια 17 χρονών Allie Hamilton περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές στην Seabrook. Ο ντόπιος εργαζόμενος Noah Calhoun συναντά την Allie σε ένα καρναβάλι και σύντομα ερωτεύονται μεταξύ τους. Μια μέρα, ο Noah φέρνει Allie σε ένα αρχαίο σπίτι που ονειρεύεται ότι θα το αγοράσει, θα το ανακαινίσει και θα κάνουν έρωτα. Αλλά οι γονείς της Allie δεν εγκρίνουν το ειδύλλιο τους, δεδομένου ότι ο Noah ανήκει σε μια άλλη κοινωνική τάξη, και μετακομίζουν στη Νέα Υόρκη μαζί της. 

Ο Noah γράφει 365 επιστολές προς την Allie, αλλά η μητέρα της Anne Hamilton δεν τα παραδίδει στην κόρη της. Τρία χρόνια αργότερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπαίνουν στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο και ο Noah και ο καλύτερος φίλος του Fin κατατάσσονται στο στρατό, και η Allie εργάζεται ως νοσοκόμα του στρατού. Στο νοσοκομείο συναντά τον τραυματισμένο στρατιώτη Lon Hammond. Μετά τον πόλεμο, συναντιούνται ξανά και ο Lon, ο οποίος είναι πλούσιος και όμορφος, της κάνει πρόταση γάμου. 

Εν τω μεταξύ, ο Noah αγοράζει και ανακαινίζει το παλιό σπίτι και  πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ενδιαφέρονται να το αγοράσουν. Όταν η Allie βλέπει κατά λάθος τη φωτογραφία του Noah και το σπίτι του σε μια εφημερίδα, νιώθει μοιρασμένη μεταξύ της πρώτη της αγάπη και της δέσμευσης της με τον Lon.     

  ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: