The Judge - Ο δικαστής ( 2014 )

Υπόθεση

Στο Σικάγο, ο επιτυχημένος και ανήθικος δικηγόρος υπεράσπισης Hank Palmer υπερασπίζεται καθάρματα με μοναδικό στόχο τα λεφτά. 

Ο Hank βρίσκεται στα χωρίσματα και όταν η μητέρα του πεθαίνει, τον καλεί ο αδελφός του, Glen, για την κηδεία και αφήνει την κόρη του με την γυναίκα του. Ταξιδεύει στην πατρίδα του, Carlinville, Indiana, και συναντάει τον αδελφό του τον Glen, τον αποξενωμένο πατέρα του και δικαστή Joseph Palmer και τον αδελφό του Dale ο οποίος έχει εμμονή με την παραγωγή ταινιών - βίντεο. Επίσης, συναντάει και την πρώην ερωμένη του την Samantha Powell. 

Το επόμενο πρωί ο Hank και τα αδέλφια του παρατηρούν ότι το αμάξι του πατέρα τους έχει πάθει ζημιά, ωστόσο πηγαίνει στο αεροδρόμιο για να επιστρέψει στο Σικάγο. Ενώ είναι έτοιμος να φύγει, δέχεται τηλεφώνημα από τον Glen ο οποίος του λέει ότι ο πατέρας τους κατηγορείται για τον θάνατο του Mark Blackwell,  ένα κάθαρμα ο οποίος παλιά είχε κατηγορηθεί για δολοφονία. Ο Hank επιστρέφει αλλά ο πατέρας του δεν θυμάται τίποτα σχετικά με το ατύχημα. 

Σύντομα, τα άλυτα θέματα τους παρεμβαίνουν στην γραμμή υπεράσπισης του Hank και ο κατήγορος Dwight Dickham θέλει να δει τον δικαστή Palmer πίσω από τα κάγκελα της φυλακής παίρνοντας έτσι εκδίκηση από τον Hank για μια παλιά τους υπόθεση. Κατά την διάρκεια της υπόθεσης, μυστικά αποκαλύπτονται.

  ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: