The Hobbit: An Unexpected Journey - Χόμπιτ: Ένα αναπάντεχο ταξίδι ( 2012 )

Υπόθεση

Το "Χόμπιτ: Ένα Αναπάντεχο Ταξίδι" ακολουθεί το χαρακτήρα του Bilbo Baggins, ο οποίος είναι μέλος μια επικής αναζήτησης για την ανάκτηση του χαμένου Βασιλείου των Νάνων του Erebor από το φοβερό δράκο Νοσφιστή.

Έχοντας προσεγγιστεί από τον Gandalf the Grey , ο Bilbo βρίσκει τον εαυτό του σε μια παρέα με 13 Νάνους οδηγούμενοι από τον θρυλικό πολεμιστή Thorin Oakenshield.

Το ταξίδι τους , θα τους οδηγήσει σε άγριες καταστάσεις μέσα σε ύπουλα εδάφη γεμάτα με Goblins και Orcs και θανατηφόρα Wargs και Sorcerers.

Παρά το γεγονός ότι ο στόχος τους έγκειται στην Ανατολή και τις ερημιές του Lonely Mountain , θα πρέπει να περάσουν μέσα από τούνελ γεμάτα με Goblins , εκεί όπου ο Bilbo θα συναντήσει το πλάσμα που θα του αλλάξει για πάντα την ζωή του , τον Gollum...

Εκεί , μόνος με τον Gollum , στις όχθες μια υπόγειας λίμνης , ο Bilbo Baggins όχι μόνο ανακαλύπτει τα βάθη της εφευρετικότητας και του θάρρους του που εκπλήσσουν ακόμα και τον ίδιο , αλλά παίρνει και στην κατοχή του το "πολύτιμο δαχτυλίδι" που θα επιφέρει απρόσμενες και χρήσιμες ιδιότητες.

Ένα απλό , χρυσό δαχτυλίδι , που είναι συνδεδεμένο με την τύχη όλων της Μέσης Γης.          ( TRAILER )


Δεν υπάρχουν σχόλια: