The Bourne Legancy - Η κληρονομιά του Bourne 
( 2012 )

Υπόθεση

Ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας The Guardian, που γράφει άρθρα σχετικά με τις επιχειρήσεις Treadstone και Blackbriar , δολοφονείται και η Γερουσία της Αμερικανικής Επιτροπής ερευνά τη συμμετοχή των διευθυντών της CIA και τους υπεύθυνους για τα προγράμματα. 

Ο διευθυντής της CIA , Ezra Kramer , συγκαλεί τον συνταξιούχο συνταγματάρχη Eric Byer να καθαρίσει το χάος. O Eric Byer αποφασίζει να κλείσει την Outcome Operation , ένα αμυντικό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί πράσινα και μπλε χάπια για να ενισχύουν τις φυσικές και διανοητικές ικανότητες των πρακτόρων. Ο Byer δίνει εντολή για να σκοτώσουν τους πράκτορες της Outcome , συμπεριλαμβανομένου και τον Aaron Cross, που εκπαιδεύεται στην Αλάσκα.

Ο Byer πιστεύει πλέον ότι ο Cross είναι νεκρός και χρησιμοποιεί τον  Dr. Donald Foite για να σκοτώσει τους συναδέλφους στο ερευνητικό κέντρο. Ωστόσο , η Dr. Marta Shearing καταφέρνει να ξεφύγει και όταν δέχεται επίθεση στο σπίτι της από πράκτορες της CIA , o Aaron Cross την σώζει περιμένοντας και αυτή με την σειρά της να του δώσει τα χάπια. Σύντομα όμως μαθαίνει ότι δεν χρειάζεται τα πράσινα χάπια , αλλά μόνο τα μπλε και ταξιδεύει μαζί με την Dr. Marta Shearing στις Φιλιππίνες , εκεί που τα μπλε χάπια παράγονται.

Όταν ο Byer μαθαίνει ότι οι δυο τους βρίσκονται στις Φιλιππίνες , στέλνει έναν δολοφόνo για να τους κυνηγήσει και να τους σκοτώσει.     

  ( TRAILER )


Δεν υπάρχουν σχόλια: