The Book of Eli - Ο εκλεκτός ( 2010 )

Υπόθεση

Σε μια βίαιη κοινωνία, ο Eli περιφέρεται προς τα δυτικά διασχίζοντας όλη την Βόρεια Αμερική για τα τελευταία τριάντα χρόνια.

Βρίσκει παρηγοριά σε ένα μοναδικό βιβλίο το οποίο μεταφέρει μαζί του, ενώ επιβιώνει κυνηγώντας μικρά ζώα και αναζητώντας προϊόντα σε κατεστραμμένα σπίτια και οχήματα με σκοπό να τα ανταλλάξει στα χωριά για νερό και προμήθειες.

Κάποια στιγμή φτάνει σε ένα χωριό που κυβερνιέται από τον ισχυρό μαφιόζο Carnegie, ο οποίος βλέπει τις εντυπωσιακές μαχητικές ικανότητες του Eli και του προσφέρει μια θέση μέσα συμμορία του. Ο Carnegie πιέζει την ερωμένη, Claudia, να στείλει την κόρη της, Solara, τουλάχιστον να πείσει τον Eli να περάσουν τη νύχτα μαζί του. Ωστόσο, ο Eli αρνείται την προσφορά των υπηρεσιών της.

Η κοπέλα βλέπει το βιβλίο του Eli, και όταν ο Carnegie το ανακαλύπτει χτυπά τη μητέρα της, μέχρι να του αποκαλύψει αυτό που είδε. Ο Carnegie στέλνει τη συμμορία του στην ερημιά για να πάρει το βιβλίο, αλλά ο Eli τους αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο και τους καθιστά σαφές ότι αν θέλουν να πάρουν το βιβλίο πρώτα θα πρέπει να πάρουν την ζωή του.

 ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: