The Aviator - Ο αεροπόρος ( 2004 )

Υπόθεση

Εστιάζοντας στα πρώτα του χρόνια από τα τέλη του 1930 μέχρι τα τέλη του 1940 , αυτή είναι η ιστορία του πώς ο νέος Howard Hughes μεταμόρφωσε μια μικρή περιουσία σε ένα τεράστιο κολοσσό.

Ο γιος ( Howard ) ενός Τεξανού εφευρέτη ενός καταπληκτικού τρυπανιού που πέθανε όταν ήταν 18, αφήνοντάς τον με το 75% της "Hughes Tool ΣΙΑ Ο.Ε.», ο Howard Hughes γρήγορα μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να γίνει παραγωγός ταινιών του Χόλιγουντ, όπου κατέληξε να έχει την δικιά "RKO Pictures".

Μεταπηδούσε από βιομηχανία σε βιομηχανία , συμπεριλαμβανομένης και την βιομηχανία των αερομεταφορών το 1932 ενώ κατά την διάρκεια του ΄Β Παγκοσμίου Πολέμου ανέλαβε και την άμυνα οδηγώντας τον στην δημιουργία του περίφημου Spruce Goose , ένα "Ιπτάμενο Σκάφος" , με πολύ μεγάλο μέγεθος.

Μετά το τέλος του ΄Β Παγκοσμίου Πολέμου , επεκτάθηκε στα ηλεκτρονικά είδη που ήταν αναπόσπαστο μέρος της εξέλιξης του δορυφόρου ενώ κατείχε και μερικά Casino.

Η ταινία επίσης εστιάζει και στα ειδύλλια του Howard Hughes με αστέρες του Hollywood όπως είναι η Katharine Hepburn και η Ava Gardner.     
  ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: