The Ant Bully - Μυρμηγκοϊστορίες ( 2006 )

Υπόθεση

Αυτή είναι η ιστορία ενός δεκάχρονου αγοριού που ονομάζεται Lucas Nickle, ο οποίος έχει μόλις μετακομίσει σε μια νέα γειτονιά, δεν έχει φίλους, και είναι ο στόχος ενός νταή και της συμμορίας του. 

Οι γονείς του φεύγουν για ένα μήνα του μέλιτος στο Puerto Vallarta, και είναι πολύ απασχολημένοι ώστε να μην μπορούν να προσέξουν τα προβλήματα του. Η αδελφή του είναι απασχολημένη με το κινητό τηλέφωνο της, και η γιαγιά έχει εμμονή με τα UFO και εξωγήινους.

Ο Lucas συνεχώς πέφτει θύμα bullying και επειδή δεν μπορεί να ανταποδώσει, ξεσπάει σε μια μυρμηγκοφωλιά στην μπροστινή αυλή του. Την κλωτσάει, φωνάζει και την βρέχει με τον νεροπίστολο του. Αυτό τρομάζει τα μυρμήγκια, τα οποίοι καλούν τον Λούκα τον Καταστροφέα. Ένα μυρμήγκι μάγος, που είναι γνωστός ως ο Zoc, ένας ελπιδοφόρος και περιπετειώδης τύπος, που προσπαθεί να λύσει αυτό το δίλημμα. 

Προσπαθεί να επινοήσει ένα μαγικό φίλτρο που ο ίδιος πιστεύει ότι θα λύσει όλα τα προβλήματά τους. Καθώς το σχέδιο είναι να συρρικνώσουν τον Lucas με το μαγικό φίλτρο και να τον κάνουν να ζήσει σαν μυρμήγκι μέσα στην αποικία - ένας εκπληκτικός νέος κόσμος ανοίγεται για αυτόν. Ο Lucas μαθαίνει, από πρώτο χέρι, την αξία της φιλίας και την ομαδική εργασία, και τελικά οδηγεί τα μυρμήγκια σε μια προσπάθεια να σώσουν την αποικία τους από την καταστροφή. 

Και στη διαδικασία αυτή, ο Lucas αποκτά τα πράγματα που θέλει περισσότερο: τους φίλους, τη συντροφικότητα, την αποδοχή και το θάρρος να σταθεί για τον εαυτό του.

 ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: