Side Effects - Παρενέργειες ( 2013 )

Υπόθεση

Στη Νέα Υόρκη, ο Martin Taylor απελευθερώνεται μετά από τέσσερα χρόνια στη φυλακή και η μητέρα και η σύζυγός του, Emily Taylor τον καλωσορίζει. Απροσδόκητα η Emily βρίσκεται σε κατάθλιψη και προσπαθεί να αυτοκτονήσει, χτυπώντας το αυτοκίνητό της στον τοίχο του γκαράζ. 

Η Emily πηγαίνει στο νοσοκομείο και ο ψυχίατρος Jonathan Banks την φροντίζει και εκείνη αποφασίζει γίνει πελάτισσα του. Ο Dr. Banks συμβουλεύεται την πρώην ψυχίατρο Dr. Victoria Siebert και αυτή τον συμβουλεύει να χρησιμοποιήσει το νέο φάρμακο Ablixa στη θεραπεία της Emily. Η Emily προσπαθεί να διαπράξει και πάλι αυτοκτονία, παρ' όλα αυτά επιστρέφει στην φυσιολογική ζωή με τον Martin και κατά καιρούς ταλανίζεται από υπνοβασίες. Μια μέρα, η Emily μαχαιρώνει τον άντρα μέχρι θανάτου ενώ υπνοβατούσε και αποστέλλεται σε δίκη. Αποφασίζεται η αθώωση της, αλλά αναγκάζεται να πάει σε ψυχιατρική μονάδα και ο Dr. Banks είναι υπεύθυνος να αξιολογεί περιοδικά την ψυχική κατάστασή της. 

Η καριέρα του Dr. Banks καταστράφηκε με την αρνητική δημοσιότητα όπως και ο γάμο του με την άνεργη οικονομική σύμβουλο Dierdre Banks μετά την παραλαβή φωτογραφιών της Emily με τον άντρα της. Εκείνος αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση για να καθαρίσει το όνομά του και ανακαλύπτει ότι η Emily φαλκιδεύεται απόπειρες αυτοκτονίας. Οι περαιτέρω έρευνες τον οδήγησαν να αποκαλύψει ένα κακό καθεστώτος στη χρηματιστηριακή αγορά.

 ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: