One for the Money ( 2012 )

Υπόθεση

Μετά την απώλεια της δουλειά της, το κορίτσι από το Τζέρσεϊ, η Stephanie Plum, είναι απένταρη. Χρειάζεται μια δουλειά και πηγαίνει να δουλέψει για τον ξάδελφο της ο οποίος έχει ανάγκη από κάποια βοήθεια. 

Αλλά οι μόνες θέσεις εργασίας που έχει είναι για κυνηγούς φυγάδων. Μαθαίνει ότι ο Joe Morelli, ένας τύπος που ήξερε καλά πριν από χρόνια, είναι ένας από τους φυγάδες. Τον βρίσκει τελικά, αλλά επειδή δεν ήταν καλά προετοιμασμένη, αυτός διαφεύγει. Ένας άλλος κυνηγός επικηρυγμένων, ο Ranger, προσπαθεί να της διδάξει. Τελικά βρίσκει τον Morelli και πάλι, αλλά ισχυρίζεται ότι είναι αθώος για το έγκλημα που κατηγορείται και προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του. 

Τελικά, η Stephanie νομίζει ότι λέει την αλήθεια και έτσι προσπαθεί να βρει κάποιον που μπορεί να τον σώσει. Βρίσκει, λοιπόν, τον εαυτό της μπλεγμένη και ο Morelli την σώζει. Προσπαθεί να βρει κάποιον που μπορεί να αποδείξει την αθωότητά του, αλλά το πρόβλημα είναι ότι λίγο μετά τη συνάντησή της με αυτούς, εκείνοι ή πεθαίνουν ή δέχονται επιθέσεις.

 ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: