Megamind - Μεγαλοφυής ( 2010 )

Υπόθεση

Δύο εξωγήινοι με διαφορετική μοίρα: ο ένας είναι ένα όμορφο μωρό με υπερδυνάμεις, ενώ το άλλο είναι άσχημο και με ένα μεγάλο μπλε κεφάλι.

Έχουν μεγαλώσει σε διαφορετικό περιβάλλον της Metro City, αλλά σπουδάζουν στο ίδιο σχολείο για χαρισματικά παιδιά. Ενώ το ένα γίνεται δημοφιλές, αλλά εγωιστής, ο άλλος είναι το "απόβλητο" από τους άλλους μαθητές. Θα γίνουν εχθροί και όταν μεγαλώσουν, ο κόσμος θα τους ξέρει ως τον υπερήρωα της πόλης τον έναν και τον άλλον ως τον κακό Megamind. 

Στις μάχες τους, ο Megamind πάντα χάνει και καταλήγει στη φυλακή. Ωστόσο, ο Megamind αναπτύσσει μια ακτίνα που σκοτώνει τον Metro Man, μετατρέποντας τον σε έναν σκελετό. Μετά από ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ο Megamind αισθάνεται να βαριέται χωρίς μάχες εναντίον του Metro Man. 

Εν τω μεταξύ, βγαίνει ραντεβού με την δημοσιογράφο Roxanne Ritchie, η οποία συνεργάζεται με τον κάμεραμαν Hal Stewart, μεταμφιεσμένος ως Bernard και γρήγορα ερωτεύονται μεταξύ τους. Όταν ο Megamind αποφασίσει να δημιουργήσει έναν άλλο υπερήρωα να γίνει ο αντίπαλός του, μετατρέπει τυχαία τον HAl Stewart στον Titan, περιμένοντας ότι αυτός θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για το καλό. Ωστόσο, ο Titan γίνεται άπληστος και κακός και καταστρέφει την Metro City.

 Τώρα ο Megamind είναι η μόνη ελπίδα για να σωθεί ο κόσμος από τον Titan.     

( TRAILER )



Δεν υπάρχουν σχόλια: