Focus ( 2015 )

Υπόθεση

Ο Nicky έχει μελετήσει την επιστήμη της ανθρώπινης φύσης σε ολόκληρη την ζωή του, και καταλαβαίνει ακριβώς πώς να κερδίσει την εμπιστοσύνη κάποιου ή να τους ξεγελάσει και χωρίς να το καταλάβουν να τους κλέψει το ρολόι ή το πορτοφόλι ή οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε ο Nicky να πουλήσει.

Με το άνοιγμα της ταινίας, τον βλέπουμε που τρώει σε ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης, όταν η πανέμορφη Jess προσεγγίζει το τραπέζι του και του ζητάει να προσποιηθεί ότι είναι ο φίλος της προκειμένου να αποφύγει έναν ενοχλητικό άντρα.

Η Jess ικετεύει τον Nicky να της διδάξει τι ξέρει για τον κόσμο του εγκλήματος και εκείνος την παίρνει μαζί του με σχέδιο να κλέψουν όσους πιο πολλούς γίνεται κατά την διάρκεια του Super Bowl στην Νέα Ορλεάνη. Αποδεικνύεται φυσικό ταλέντο και ότι μαθαίνει γρήγορα τα κόλπα αυτού του αδίστακτου κόσμου. Οι δύο τους φαίνεται ότι αρχίζουν να ερωτεύονται αλλά οι πράξεις του Nicky στο τέλος του ταξιδιού αναγκάζουν την Jess να επανεκτιμήσει τη σχέση τους.

Τρία χρόνια αργότερα, ο Nicky συνάπτει συμφωνία με τον Garriga, ένα πλούσιο πλέι μπόι ο οποίος έχει ένα πρόγραμμα λογισμικού που θα βοηθήσει στον θρίαμβο της ομάδας του στην Formula 1. Ο Nicky συμφωνεί να βοηθήσει τον Garriga να πουλήσει μια πλαστή έκδοση του προγράμματος στους ανταγωνιστές του, αλλά καθώς μπαίνει σε εφαρμογή το σχέδιο, ανακαλύπτει ότι η Jess και ο Garriga είναι ζευγάρι. Τα παλιά του αισθήματα αρχίζουν να περιπλέκουν την κατάσταση...

  ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: