Dracula Untold ( 2014 )

Υπόθεση

Στο 1442, ο πρίγκιπας Vlad, κυβερνά την Τρανσυλβανία αφού υπηρέτησε τον Τούρκο σουλτάνο ως στρατιώτης του από τότε που ήταν παιδί. Ο Vlad είναι ευτυχώς παντρεμένος με την αγαπημένη σύζυγό του Μirena και ο γιος τους, ο Ingeras, είναι η υπερηφάνεια και η χαρά τους.

Όταν Vlad και οι στρατιώτες του βρίσκουν ένα τούρκικο κράνος στο ποτάμι, πηγαίνει με δύο άνδρες σε μια σπηλιά περιμένοντας να βρουν Τούρκους κατασκόπους. Ωστόσο, πέφτουν πάνω σε ένα θανάσιμο πλάσμα που σκοτώνει τους δύο άνδρες, αλλά ο Vlad καταφέρνει να ξεφύγει ζωντανός από τη σπηλιά. Μαθαίνει ότι το πλάσμα είναι ένα βαμπίρ.

Την επόμενη μέρα, μια τουρκική ομάδα στρατιωτών έρχονται στο κάστρο του Δράκουλα για να συλλέξουν τους φόρους, αλλά ο απεσταλμένος λέει στον Vlad ότι ο Τούρκος Σουλτάνος Μωάμεθ απαιτεί χίλια αγόρια για να εκπαιδευτούν για τον τουρκικό στρατό. Ο Vlad προσπαθεί ανεπιτυχώς να διαπραγματευτεί με το Μωάμεθ και όταν οι στρατιώτες έρχονται και πάλι να πάρουν τον γιο του, ο Vlad τους σκοτώνει όλους.

Στη συνέχεια πηγαίνει να συναντήσει το βαμπίρ και του εξηγεί ότι χρειάζεται τη δύναμη του για να νικήσει τους εχθρούς του αλλιώς οι άνθρωποι του θα σφαχτούν από τον τουρκικό στρατό.Το βαμπίρ του προσφέρει το αίμα του αλλά του εξηγεί τι θα μπορούσε να συμβεί. Ο Vlad θα έχει προσωρινά την δύναμη του για τρεις ημέρες και αν ο ίδιος αντισταθεί στην δίψα του αίματος, θα γυρίσει πίσω στην ανθρώπινη κατάστασή του αλλιώς θα μετατραπεί σε ένα βαμπίρ για πάντα. Ο Vlad αποδέχεται την προσφορά και νικά τους Τούρκους στρατιώτες, αλλά σύντομα καταλαβαίνει το τίμημα που πρέπει να πληρώσει για να αποκτήσει την δύναμη του.

  ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: