Deja Vu ( που σημαίνει στα Γαλλικά αυτό που «έχω ήδη δει» ): 4 Ημέρες. 6 Ώρες πίσω ( 2006 )

Υπόθεση

Νέα Ορλεάνη. Η ταλαιπωρημένη πόλη, μετά την καταστροφή που έφερε ο τυφώνας Κατρίνα, προσπαθεί να συνέλθει και να επουλώσει τις πληγές της. 

Όμως ένα νέο τραγικό συμβάν έρχεται να βυθίσει και πάλι την πόλη στο πένθος: Ένα ποταμόπλοιο εκρήγνυται και παρασύρει στο θάνατο εκατοντάδες πολίτες. Στην  περιοχή σπεύδουν σωστικά συνεργεία αλλά και αστυνομικές δυνάμεις για να ερευνήσουν τα αίτια της τραγωδίας. 


Ο ειδικός πράκτορας Νταγκ Κέρλιν συμμετέχει στις έρευνες οι οποίες καταδεικνύουν το συμβάν ως τρομοκρατική ενέργεια. Καθώς αναζητά στοιχεία στις όχθες του ποταμού θα ανακαλύψει το πτώμα μιας γυναίκας και η νεκροτομή θα τον οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι η άτυχη γυναίκα δεν σκοτώθηκε από την έκρηξη αλλά λίγες ώρες πριν από αυτήν.


Θεωρώντας ότι η εξιχνίαση της δολοφονίας θα τον οδηγήσει στους υπαιτίους της τρομοκρατικής ενέργειας, ο Νταγκ αποκτά πρόσβαση στην απόρρητη συσκευή της Κυβέρνησης, το «παράθυρο του χρόνου», που επιτρέπει να δεις τα γεγονότα που έλαβαν χώρα 4 ημέρες, 6 ώρες και κάτι λεπτά στο παρελθόν. 


Μέσα από αυτή τη δίοδο ο Νταγκ θα επιχειρήσει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να εμποδίσει τη δολοφονία και να αποτρέψει μια μεγάλη τρομοκρατική επιχείρηση. Θα καταφέρει άραγε να προστατέψει το μέλλον; Θα καταφέρει να εμποδίσει το παρελθόν;     


 ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: