Dark Shadows ( 2012 )

Υπόθεση

Κατά το έτος 1752, ο Joshua και η Naomi Collins, με τον μικρό τους γιο Barnabas, απέπλευσαν από το Λίβερπουλ, της Αγγλίας, για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην Αμερική. 

Αλλά ακόμη και ένας ωκεανός δεν ήταν αρκετός για να ξεφύγουν από την μυστηριώδες κατάρα που μαστίζει την οικογένειά τους. Δύο δεκαετίες περνούν και ο Barnabas έχει τον κόσμο στα πόδια του, ή τουλάχιστον την πόλη του Collinsport, Maine. 

Ο κυρίαρχος του Collinwood Manor, ο Barnabas είναι πλούσιος, ισχυρός και ένας μανιώδης playboy ... μέχρι που κάνει το μεγάλο λάθος να ραγίσει την καρδιά της Angelique Bouchard. Μια μάγισσα, με κάθε έννοια της λέξης, η Angelique τον καταδικάζει σε μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο: τον μετατρέπει σε βρικόλακα και μετά τον θάβει ζωντανό. 

Δύο αιώνες αργότερα, ο Barnabas από λάθος απελευθερώνεται από τον τάφο του και βγαίνει στο πολύ αλλαγμένο κόσμο του 1972. Επιστρέφει στο Collinwood Manor για να διαπιστώσει ότι το μεγαλειώδες κτήριο του έχει μετατραπεί σε ερείπιο. Τα δυσλειτουργικά απομεινάρια της οικογένειας Collins έχουν πορευτεί λίγο καλύτερα, καθένα από τα οποία κρύβει τα δικά του σκοτεινά μυστικά.     

( TRAILER ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: