Conviction - Τεκμήριο ενοχής ( 2010 )

Υπόθεση

Στο Ayer, στην Μασαχουσέτη, τα αδέλφια Betty Anne Waters και Kenneth Waters είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και έχουν παραμεληθεί από την ανύπαντρη μητέρα τους και πόρνη, Elizabeth Waters.

Κατά τα επόμενα χρόνια, ο Kenny έχει μία μικρή κόρη και το γεγονός ότι πρόκειται για ένα ταραχοποιό στοιχείο τον κάνει και μισητό από το τοπικό αστυνομικό τμήμα ενώ η Betty Anne είναι παντρεμένη και έχει δύο γιους. Όταν ο γείτονάς τους μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου, ο αστυνομικός Nancy Taylor που μισεί τον Kenny, τον συλλαμβάνει και τον στέλνει στο δικαστήριο για να δικαστεί.

Ο Kenny και η Betty Anne δεν μπορούν λόγω οικονομικών να προσλάβουν έναν δικηγόρο και ο Kenny υπερασπίζεται από έναν εξουσιοδοτημένο από το δημόσιο. Το αποτέλεσμα είναι να καταδικαστεί σε ισόβια χωρίς περιοριστικούς όρους, βάσει των αποδεικτικών στοιχείων του τύπου αίματος του και τη μαρτυρία των φιλενάδων του Brenda Marsh και Roseanna Perry.

Όταν ο Kenny προσπαθεί να αυτοκτονήσει στη φυλακή, η αδελφή του του λέει ότι θα ολοκληρώσει σπουδές νομικής ώστε να ανοίξει εκ νέου η υπόθεση του και να ανατρέψει την ποινή του.

 ( TRAILER )

Δεν υπάρχουν σχόλια: